Ce are România asta???

Oare de ce toți fug de România? Probabil mulți se vor întreba de ce zic acest lucru. Spun asta pentru că am citit o știre care m-a dezamăgit puțin.

Se pare că, după Nokia, și Tnuva se retrage din România. Ciudat, nu? Uite că, din 2007 și până astăzi, afacerea companiei Tnuva din România a avut pierderi de 200 de milioane de dolari. Tnuva România a încercat să vândă investiţia sau să fuzioneze cu alt producător din ţara noastră, dar nu a reuşit.

Compania israeliană Tnuva avea o fabrică de lapte la Popeşti Leordeni, localitate apropiată de Bucureşti. De asemenea, și-a deschis o fermă cu 1.200 de vaci de lapte la Adunaţii Copăceni, care asigura un sfert din necesarul de lapte al fabricii. Ferma a fost însă închisă anul acesta, Tnuva preferând să cumpere întreaga cantitate de lapte de la furnizori.

Înainte de închiderea fermei de la Adunaţii Copăceni, Tnuva România avea circa 500 de angajaţi. Tnuva Romania Dairies a fost înfiinţată în 2005, dar produsele Tnuva au intrat pe piaţa românească în 2007, sub denumirile de Tnuva şi Yoplait.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Branding, PR, Promovare, Publicitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s