Cum a evoluat publicitatea prin ochiul unui specialist!!!

Am citit azi un articol foarte interesant, în care era prezentat un interviu al lui Cristian Burci, cel care a înființat în 1991 prima agenție de publicitate din România.

Pentru Cristian Burci şi agenţia sa Graffiti BBDO, piatra de temelia a industriei de publicitate din România a fost serialul Dallas şi British American Tobacco, cu brandul său de ţigări Kent.

Care sunt previziunile sale pentru viitor? Cristian Burci crede că, în viitorul apropiat, vom ajunge să vedem conținutul unei știri fie pe tabletă, fie pe computer, fie pe televizor, dar cum vrem noi, unde vrem noi și când vrem noi. Mai mult, acesta consideră că se va merge pe o personalizare a mediei pentru fiecare dintre noi, pentru că vom ajunge să putem personaliza atât conținutul, cât și mesajul in viitorul. La finalul interviului, Cristian Burci a fost rugat să spună cinci lucruri esențiale pe care ar trebui să le știe orice manager al unei agenții de publicitate din țara noastră. Răspunsul acestuia a fost că orice manager ar trebui să știe să inoveze, să fie creativ, să fie perseverent, să creadă în produsul lui și, nu în ultimul rând, să fie întotdeauna atent la profitabilitate. Cam acestea au fost sfaturile sale.

În concluzie, acest interviu mi s-a părut unul foarte bine realizat. În plus, am aflat niște informații interesante, benefice pentru oricine și mai ales am aflat câteva sfaturi și trucuri despre publicitate. Pentru mai multe informații, intrați aici.

Reclame
Acest articol a fost publicat în PR, Promovare, Publicitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s