Iată că suntem și noi băgați în seamă de cineva!!!

În sfârșit a ajuns și România noastră să fie băgată în seamă și vorbită de bine. Sincer, nu m-aș fi așteptat la acest lucru, dar iata că s-a întâmplat. A răsărit și soarele pe strada noastră.

Google a realizat în acest an faimosul și tradiţionalul lor studiu, denumit Zeitgeist („spirit al vremurilor”) şi pentru România. Analiza arată practic cum s-a văzut anul 2011 pe internet de către români, care au fost evenimentele majore din acest an şi cele mai fierbinţi tendinţe bazate pe căutări efectuate în România.

Din câte am văzut, divertismentul a fost la cea mai mare căutare. În acest an, cele mai populare căutări arată interesul în creştere pentru emisiuni TV, reţele sociale, tehnologie şi filme. Astfel, pentru pregătirea raportulului pentru anul 2011, Google a extras termenii cei mai frecvent căutaţi pentru această perioadă, în mai multe categorii precum cele mai mari creşteri în divertisment, persoane, călătorii, precum şi topul filmelor, ştirilor etc. Mai mult, lista include și topul celor mai populari 10 termeni de căutare, care au avut cea mai mare creştere în România. Acest lucru a fost realizat prin analizarea a mii de căutări populare din 2011 şi realizarea unui clasament bazat pe creşterea popularităţii lor comparativ cu anul 2010.

Astfel, unele rezultate au arătat în felul următor:

Cele mai mari creşteri: 1. Românii au talent; 2. Facebook; 3. Iphone 5; 4. Yahoo mail sign și 5. Angry birds.

Cele mai rapide creşteri din România pe segmentul divertisment: 1. Românii au talent; 2. Culoarea fericirii; 3. Eurovision 2011; 4. X factor și  5. Down on me.

Cele mai rapide creşteri din România pe segmentul persoane: 1. Amy Winehouse; 2. Oana Zăvoranu; 3. Daniela Crudu; 4. Selena Gomez și 5. Florin Salam.

În concluzie, pot spune că mă bucur de faptul că Google a făcut pentru noi un lucru util și să sperăm că lucrurile nu se vor opri aici. Rămâne de văzut cum vom contribui și noi la imaginea noastră în viziunea celorlați. De asemenea, pentru mai multe detalii vizitați.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Articole, PR, Promovare, Publicitate, Social Media. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s