Hopa… Surprize, surprize!!!

  

Am citit ieri un articol care, sincer să fiu, m-a cam şocat. De ce? Pentru că am aflat faptul că, anul viitor, Panasonic va lansa un smartphone cu care vrea să se bată cu deja consacratele gadgeturi de la Apple şi Samsung. Din câte ştiam eu, Panasonic a cam ,,murit” din punctul de vedere al telefoanelor, însă se pare că vor să se relanseze în Europa. Vor reuşi însă acest lucru? Rămâne de văzut.

Telefonul va folosi sistemul Android şi va fi lansat în luna martie 2012. În următoarea perioadă, smartphone-ul Panasonic va ajunge în America şi Japonia. Se pare că telefonul încă nu are un nume, însă se ştie faptul că va fi foarte subţire, va dispune de tehnologie OLED şi va avea un ecran de 4,3 inci. De asemenea, este asamblat într-o carcasă cu profil în forma literei D şi este rezistent la apă şi praf. Noul smartphone suportă rezoluţia 960 x 540 pixeli şi afişează interfaţa sistemului de operare Android. Alături de o cameră foto cu specificaţii încă neprecizate, prototipul oferă şi conectivitate NFC. Designul şi tehnologia recomandă telefonul persoanelor cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, spun oficialii Panasonic.

Se pare că japonezii vor să vândă noul telefon în jur de 1,5 milioane de bucăţi pe vechiul continent, urmând ca până în 2016, când modelul va ajunge pe toate pieţele(Asia şi America), să se ajungă la un număr de peste 15 milioane de aparate, dintre care 9 milioane în afara Japoniei.

Folosind drept referinţă acest prim model, compania plănuieşte să-şi diversifice oferta de produse în perioada următoare, în speranţa de a atinge cifrele de vânzări propuse. Panasonic a renunţat la vânzările de telefoane în afara Japoniei începând cu 2005, concentrându-se doar pe piaţa niponă.

În concluzie, să le urăm succes celor de la Panasonic şi urmează să vedem reacţia oamenilor în legătură cu ,,reînvierea” Panasonic în Europa.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Branding, PR, Promovare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s