Ooops!!! Facebook își schimbă din nou designul!!!

Am citit de curând pe blogul lui Dan Dragomir că Facebook Timeline a ieşit din faza de beta și că momentan Noua Zeenlandă este singura ţară unde se poate vedea noul design pentru paginile de profil.

Se pare că noul design va fi disponibil „în viitorul apropiat”, spun cei de la Facebook, potrivit cărora alte caracteristici ale paginilor vor fi dezvăluite gradual. Lansarea Timeline a fost anunţată în luna septembrie, iar de atunci peste un milion de oameni s-au înregistrat pentru a avea acces la beta.

Principala schimbare adusă de cei de la Facebook se referă la posibilitatea de a vizualiza mult mai uşor postările mai vechi. De exemplu, să spunem că vrei să aflii ce a mai făcut un vechi prieten: ai prefera să ştii ce a mâncat astăzi, sau că a obţinut jobul visurilor sale? După cum este în momentul de faţă pagina de Facebook, 99% dintre poveştile pe care le-ai distribuit dispar. Singura modalitate de a găsi acele postări care te interesează în mod real este de a apăsa încontinuu butonul „Older Post”.

După părerea mea, acest tip de Facebook mi se pare foarte bun, deoarece poți afla mult mai ușor ceva ce ai postat tu sau altcineva acum ceva timp. De asemenea, să nu uităm și faptul că un produs trebuie mereu să se reinventeze și astfel va avea un ciclu de viață mai lung. Dar să vedea și ce părere vor avea românii cu privire la acest nou tip de design și dacă vor asimila lucrurile într-un mod normal.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Articole, Social Media. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s