Cum se realizează o adevarată RECLAMĂ!!!

În general, sunt de părere că reclamele la telefonie mobilă și bere sunt cele mai faine, iar pe locurile imediat următoare sunt cele la cafea, cosmetice și apă minerală. Exemple sunt reclamele de la Jacobs, Nivea și Dorna.

De curând, am văzut la TV o interesantă reclamă. Aceasta mi-a captat foarte mult atenția, deoarece era realizată într-un mod foarte profesionist și nu mă așteptam la finalul pe care l-a avut. Acest lucru îmi confirmă încă o dată faptul că, pentru a avea succes, o reclamă trebuie să te țină în suspans până la final.

Este vorba despre cei de la Heineken, care au realizat o campanie publicitară foarte interesantă, desfăşurată în Italia. A convins câţiva profesori universitari şi şefi de companie să îşi ducă studenţii şi angajaţii la un concert de muzică clasică, invitaţie pe care bineînţeles că aceştia nu au putut-o refuza. Până aici nimic deosebit, însă, având în vedere că în seara concertului se juca un meci de Champions League, şi anume Milan AC – Real Madrid, iar campania publicitară se desfăşura chiar la Milano, problemele nu au întârziat să apară. Acestea fiind spuse, vă las pe voi să vedeţi cum a reuşit Heineken să rezolve situaţia…

În România, Heineken a realizat o campanie asemănătoare, supunând bărbaţii la cea mai dificilă şi chinuitoare probă: pregătirea unei cine romantice. Oare s-au descurcat ei sau nu? În mod normal, o femeie ar zice că NU, însă să nu uităm puterile ascunse ale unui bărbat. Uitați aici cum s-au desfășurat lucrurile:

Care ar fi concluzia acestor reclame? Bărbații nu pot fi obligați să renunțe la un meci de fotbal și un pahar de bere cu prietenii. Așa ne stă nouă în fire, nu avem ce face și nu ne putem schimba. Unui bărbat îi poți cere multe, dar să și îl lași să-și facă poftele. Drept dovadă, se poate vedea comentariul unui amator de bere. După cum se știe, UNUI BĂRBAT ÎI POȚI CERE MULTE, DAR NU ÎI POȚI CERE SĂ RENUNȚE LA UN MECI DE FOTBAL CU PRIETENII. Așa arată o adevărată reclamă, lucru apreciat de toată lumea, mai ales că berea tot timpul va fi cumpărată de oameni, în special bărbați.

Reclame
Acest articol a fost publicat în PR, Promovare, Reclame. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s