Iată ce poate produce mania Facebook-ului!!!

Hai sa începem cu o întrebare: ce este Facebook-ul?

Este in loc unde internauţii, deşi îşi consumă timpul încercând să tatoneze viitorul sau să-şi înţeleagă mai bine prezentul, sfârşesc prin a fi prinşi din urmă şi traşi înapoi în trecut. E bizară şi înfricoşătoare intuiţia cu care, asociind adrese de e-mail şi comparând date de naştere, motorul Facebook reuşeşte să pună faţă în faţă, invitându-i să se „împrietenească”, persoane care nu s-au mai văzut de zeci de ani şi care, în multe cazuri, preferă să uite că s-au cunoscut vreodată.

Hai sa vedem ce a ajuns să provoace mania Facebook-ului. O femeie din California a fost atât de supărată că fostul ei iubit a scos-o din lista de Facebook, încât a pus la cale o răzbunare incredibilă.

Lizet Sariol, în vârstă de 45 de ani, a avut o relaţie cu un bărbat care nu dorea să mai iasă cu ea, ba chiar a şters-o din lista de Facebook. Enervată la culme, femeia a sunat la o companie aeriană pentru a anunţa că pe traseul Las Vegas-Paris va urca un terorist împreună cu un complice de-al său. Evident, presupusul terorist era fostul ei iubit, care vroia să plece spre Paris cu acea cursă.

Bărbatul a fost reţinut de autorităţi şi nu a mai fost lăsat să plece până la clarificarea situaţiei. Ulterior, s-a aflat că femeia geloasă a vrut doar să se răzbune. Ea a primit o amendă usturătoare pentru alertă teroristă falsă, care a fost de ,,doar” 20.000 de dolari.

Iată ce poate provoca Facebook-ul, bineînţeles că în mod involuntar.

Reclame
Acest articol a fost publicat în PR, Social Media. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s