Smart IT te premiază!!! Eşti capabil? Încearcă!

Înainte de a discuta despre competiţia desfăşurată de către cei de la Smart IT, voi încerca să definesc acest concept.

Smart IT este cea mai amplă competiție de aplicații web şi mobile desfășurată în România până în prezent, organizată de Playtech.ro. Concursul este adresat dezvoltatorilor de aplicații, iar înscrierile sunt deschise în perioada 17 octombrie – 10 noiembrie 2011.

Aşa cum am zis, Smart IT lansează o serie de provocări adresate tinerilor softiști și onlineri. Sunt astfel inițializate concursuri-surpriză pe diverse teme propuse de companii de renume.

De exemplu, Asus pune în joc o tabletă Transformer pentru votarea aplicațiilor înscrise în Smart IT.  Asus Transformer va fi acordată prin tragere la sorți unei persoane care și-a exprimat preferințele prin vot (votarea se face prin platforma de socializare Facebook). Pentru mai multe informaţii, intraţi aici.

Un alt concurs este cel desfăşurat de cei de la EuroGSM, care oferă noul smartphone Apple dezvoltatorului care construiește o aplicație funcțională pe iOS și Android care să răspundă unor cerinţe. Acestea pot fi regăsite doar dacă click-uiţi aici.

Sponsorii Smart IT sunt foarte mulţi, însă voi preciza câţiva: EuroGSM, TotalSoft, Asus, Kolectiv Studio, Research In Motion (RIM), Tribute și Q2M.

În concluzie, vă recomand să participaţi, căci nu ştiţi care vă va fi norocul. Pentru mai multe informaţii, intraţi pe următorul site.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Publicitate, Social Media. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s