Cum ajută internetul Relațiile Publice?

      

După cum știți, Relațiile Publice au fost printre primele profesii care au acceptat internetul, văzând în el potențialul unei piețe în continuă creștere.

Fiind cel mai rapid mijloc de comunicare, INTERNETUL devine un instrument indispensabil specialistului în RELAȚII PUBLICE. De exemplu, majoritatea jurnaliștilor pot fi găsiți pe internet, iar comunicatele de presă pot fi transmise rapid prin intermediul emailului.

Cu ajutorul internetului, viteza de diseminare a informațiilor a crescut foarte mult, fapt care a condus la necesitatea adaptării la un nou stil de muncă. De exemplu, internetul ajută cel mai mult la rezolvarea unei crize, numai printr-o informare corectă.

Imaginea unei organizații poate fi susținută de o pagina web, la care contribuie foarte mult structurarea informațiilor, aspectul general, interactivitatea. Propria pagina web poate fi folosită în RP pentru a oferi clienților resurse de informare, alte servicii. Conducerea unei organizații ar trebui să înțeleagă potențialul internetului și cât de benefic poate fi el.

Nu în ultimul rând, marketingul și vânzarea prin internet oferă imense posibilități cu privire la numărul mare de utilizatori.

În concluzie, cam acestea sunt modalitățile prin care internetul poate fi folosit în Relațiile Publice.

Reclame
Acest articol a fost publicat în PR, Promovare, Social Media. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s