Îţi place să ciRiPeşti? Intră atunci în comunitatea NewsON5.

   

Ştiaţi că de curând a apărut o nouă platformă online? Da, într–adevăr a apărut platforma NewsON5, al cărei slogan este ,, Informaţie de la sursă! ”. Sincer, am rămas uimit să văd că se lansează ceva nou în mediul online, având în vedere că deja sunt multe platforme.

Ceea ce este foarte interesant este faptul că această platformă conţine informaţii şi din domeniul PR, pe langă multe alte domenii. Aceasta îşi propune să ofere publicului informaţii noi şi utile din domeniile: Sănătate, Cultură/Media şi Social, evenimente de interes local şi naţional, PR şi Comunicare.

PR ON5 este segmentul de PR si Comunicare al NewsON5. Acest segment conţine informaţii despre campanii de interes public, campanii şi programe de relaţii publice, campanii de comunicare sau de responsabilitate socială. Trebuie să ştiţi faptul că structura acestei platforme este accesibilă pentru fiecare, are un format interactiv, oferind un acces rapid, comod şi gratuit la informaţii din domeniile precizate anterior.

Platforma NewsON5 vine în sprijinul jurnaliştilor, specialiştilor în comunicare şi al organizatorilor de evenimente prin parteneriate media şi colaborări avantajoase pentru toate părţile implicate. Este un lucru benefic pentru cei care se lansează în mediul online, pentru comunicatori şi mai ales jurnalişti.

Mie unul mi se pare foarte bine că s–a lansat această plantformă, întrucât este foarte informativă, afli informaţii foarte utile pentru tine şi domeniul în care activezi. De asemenea, informaţiile de pe platforma NewsON5 sunt corecte, precise, actualizate şi direct de la sursă.

Credeţi că va avea succes şi în domeniul nostru, că ne este folositoare această platformă online? Aştept eventuale răspunsuri şi vom urmări dacă mediul online va fi acaparat de noua platformă.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în PR. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s